Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης σε Βαγιαννίδη - Θα τον πάρει ο Ολυμπιακός;

Ένας «καυτός» χειμώνας περιμένει τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τις ανανεώσεις παικτών. Πολλά και σημαντικά συμβόλαια λήγουν, με αυτά των Αράο και Γιώργου Βαγιαννίδη να ξεχωρίζουν. Παρά την αισιοδοξία στο «πράσινο» στρατόπεδο για την ανανέωση του Αράο, η υπόθεση του Βαγιαννίδη αναμένεται να προκαλέσει… σφοδρή μάχη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει την τελική του προσφορά στον παίκτη, ένα συμβόλαιο έως το 2028 με απολαβές που ξεκινούν από 500.000 ευρώ και φτάνουν τις 600.000 με μπόνους. Ωστόσο, υπάρχει έντονη κινητικότητα από άλλες ομάδες που επιθυμούν την υπογραφή του νεαρού διεθνούς μπακ.

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και οι βασικοί ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να φέρεται να έχει κάνει ήδη κίνηση, προσφέροντας στον 23χρονο διπλάσιες απολαβές (1 εκατ. ευρώ). Στη μάχη για τον Βαγιαννίδη αναμένεται να μπουν δυναμικά και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, μετατρέποντας το θέμα της ανανέωσης σε σήριαλ πριν καλά καλά μπει ο Οκτώβριος, κάτι που μόνο ιδανικό δεν είναι για τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο παίκτης συμφωνήσει με άλλη ομάδα τον Ιανουάριο, το νέο του συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2025-2026.

Μάνος Τσόβας

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Πάρα πολύ καλές αποδόσεις
Ασιατικά Χάντικαπ
Quick Bet
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.2
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα